Skoči na vsebino

NANOPHOS SURFAPAINT THERMODRY EXTERIOR – 10l

toplotno zaščitna barva za zunanje zidove in stene

Kategorija:

SurfaPaint ThermoDry Exterior je 100% akrilna termično zaščitna barva za zunanje zidane površine na vodni osnovi.

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

SurfaPaint ThermoDry Exterior je visokokakovostna akrilna elastomerna emulzijska barva s toplotno zaščitnimi lastnostmi, idealna za zunanjo uporabo. Vsebuje posebne nano in mikro toplotne zaščitne sestavine, ki prispevajo k prihranku energije pozimi in poleti. Toplotni zaščitni delci blokirajo prenos toplote, odbijajo toplotno IR sevanje in ustvarijo oviro za vlago, kar lahko povzroči znatne prihranke energije. Primerna je za nanašanje na betonske površine in zaključne sloje, kateri so izpostavljeni neugodnim vremenskim vplivom in za zaščito poškodovanih površin z mikro razpokami. SurfaPaint ThermoDry Exterior je “hladna barva”, ki jo je potrdila orgnizacija European Cool Roofs Council (ECRC).

POVRŠINE ZA UPORABO

Zunanje površine, kot so zidovi, beton, mavčne plošče in kjer koli so nanešene akrilne barve na vodni osnovi.

NAVODILA ZA NANAŠANJE

Uporaba: SurfaPaint ThermoDry Exterior je mogoče nanesti neposredno na zunanje stenske površine (zidane, betonske, omete, suhomontažne zidove) in kjerkoli so nanešene akrilne barve na vodni osnovi. Novi substrati iz cementa ali zidanega materiala se morajo pred nanašanjem temeljnih premazov sušiti minimalno 3-4 tedne. Za boljše rezultate nanesite SurfaMix P kot temeljni premaz. Neugodni pogoji med nanašanjem ali takoj po njem lahko vplivajo na kakovost nanosa.

Priprava: Pred nanosom zagotovite, da so vse površine čiste in suhe. Odstranite prah in umazanijo.

Opomba pri uporabi: Pred nanosom dobro premešajte. Ne redčite za premostitev razpok do 0,5 mm. Razpoke večje od 1 mm predhodno zapolnite. Če je potrebno redčenje, dodajte do 10 % vode. Temperatura nanašanja mora biti med 8 – 35°C. Nanesite 2-3 enakomerne nanose s kakovostnim čopičem, valjčkom ali brezzračno pištolo s konico premera 1,4 mm ali več. Ne nanašajte preveč barve na površino. Pazite, da so vogali in robovi primerno pokriti. Dodatne nanose nanesemo 4-6 ur po prejšnjem nanosu.

Poraba: 10-12 m² / L.

Čas sušenja: Običajno 1 uro, odvisno od debeline nanosa. Nizke temperature in visoka vlažnost podaljšajo čas sušenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NANOPHOS SURFAPAINT THERMODRY EXTERIOR – 10l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja