Skoči na vsebino

NANOPHOS SURFAPAINT THERMODRY ELASTOMERIC ROOF – 10l

toplotno zaščitna, elastomerna, hidroizolacijska barva za vodoravne in poševne zunanje površine

Kategorija:

SurfaPaint ThermoDry Elastomerna barva za strehe je visokokakovostna termo zaščitna akrilna elastomerna hidroizolativna barva, ki je idealna za nanašanje na zunanje vodoravne in poševne površine.

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof barva za strehe je visokokakovostna elastomerna barva, ki ohranja svojo elastičnost v širokem razponu temperaturnih sprememb. Prevleka elastomerne barve ima lastnost preprečevanja prenosa toplote zaradi nizke toplotne prevodnosti, odbija infrardeče sevanje in preprečuje vdor vlage, kar ima za posledico znatne prihranke energije pozimi in poleti. Ima dolgo življenjsko dobo, saj ima odlično odpornost na UV žarke in neugodne vremenske razmere. Zagotavlja neprepustno tesnilno prevleko, tudi za stoječo vodo ali sneg, hkrati pa je paropropustna za površino, da le-ta lahko diha. Izdelek je okolju prijazen, saj pomaga zmanjševati učinek toplotnih otokov. SurfaPaint ThermoDry Elastomerna barva za streho je “hladna barva”, ki jo je potrdila organizacija European Cool Roofs Council (ECRC).

POVRŠINE ZA UPORABO

Zunanje poševne ali vodoravne površine, terase in strehe, balkoni, beton, cementne plošče, mozaična in cementna malta, bitumenske membrane (brez aluminijaste prevleke)

NAVODILA ZA NANAŠANJE

Uporaba: SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof lahko nanesemo na zunanje vodoravne (npr. terase, strehe, balkone) in poševne površine. Neugodni pogoji med nanašanjem ali takoj po njem lahko vplivajo na kakovost nanosa. Nove zidane površine je potrebno pred nanosom sušiti vsaj 2 tedna.

Priprava: Pred nanosom poskrbite, da so vse površine čiste in suhe. Odstranite prah, umazanijo in ohlapne dele.

Opomba o uporabi: Pred nanosom dobro premešajte. Razpoke in spoje zatesnite bodisi z mavcem ali s poliestrsko krpo (gazo), impregnirano z ThermoDry Elastomeric Roof barvo za streho. Kot temeljni premaz površino temeljno premažemo z barvo razredčeno z vodo v razmerju 1: 1. Temperatura nanosa mora biti med 5° C in 35° C. Površinska vlaga ne sme presegati 6%, atmosferska pa 80%. S čopičem, valjčkom ali razpršilcem nanesite 2 nanosa brez redčenja. Zagotovite, da so vogali in robovi ustrezno pokriti. Dodatne sloje je treba nanesti 24 ur po prejšnjem nanosu. Največja zmogljivost tesnjenja je dosežena 7 dni po nanosu.

Izkoristek: 2 ± 1 m² / L (temeljni premaz in dva nanosa).

Čas sušenja: Običajno 4 ure, odvisno od debeline sloja. Nizke temperature in visoka vlažnost podaljšajo čas sušenja.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NANOPHOS SURFAPAINT THERMODRY ELASTOMERIC ROOF – 10l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja