Skoči na vsebino

NANOPHOS SURFAPORE C – 1/4l

Vodoodbojni nano premaz za cementne površine, malte, štuko, fuge in naravne ter umetne kamne

Kategorija:

SurfaPore C je vodoodbojni premaz, ki ustvari vodoodbojno zaščito z globokim prodiranjem v pore in ne ustvarja “plastičnega filma” na površini. Na ta način je podlaga globoko zaščitena in nanjo ne vpliva obraba.

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

SurfaPore C je premaz na vodni osnovi, ki zagotavlja vodoodbojnost in impregnacijo širokega spektra gradbenih površin. Ker je njegova viskoznost podobna vodi, globoko prodre v kapilare. Uporaba je zelo enostavna saj ga na površino lahko nanesemo s pršenjem (brezzračnem razpršilnikom), valjčkom ali čopičem. Sestava, ki temelji na nanotehnologiji, zagotavlja učinkovitost, podaljšuje življenjsko dobo in ne spreminja prvotnega naravnega videza. V primeru, da se za površino, premazano s SurfaPore C, ujame voda ali pride do uhajanja vode, lahko voda skozi odprte pore izhlapi v okolje in tako razbremeni negativni kapilarni tlak (paropropustnost). Na ta način preprečimo nabrekanje in razpokanje materiala.

POVRŠINE ZA UPORABO

Naravni in umetni kamen, cementne površine, stene, fuge, kleti, terase…

NAVODILA ZA NANAŠANJE

Uporaba: Površina nanosa mora biti suha in čista. SurfaPore C nanesite s čopičem, valjčkom ali brizgalno pištolo. Redčenje ni potrebno. Na zelo vpojne površine ponovno nanesite v 3 urah.

Poraba: Ocenjena poraba 8-10 m2 / L, močno odvisna od lastnosti nanesene površine.

http://nanophos.si/wp-content/uploads/2019/06/surfaces.jpg

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NANOPHOS SURFAPORE C – 1/4l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja